Nabeschouwing West Bromwich Albion - Barnsley (4-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 7 mei 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Barnsley (4-0)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 4-0 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. K. Grant maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee West Bromwich Albion vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. West Bromwich Albion vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Reach op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van West Bromwich Albion, waarmee M. Clarke zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor West Bromwich Albion in de 60e minuut, nadat K. Grant de 4-0 wist te scoren. West Bromwich Albion kreeg een penalty toegewezen in de 69e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond K. Grant die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 4-0 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor West Bromwich Albion.

LIVE West Bromwich Albion - Barnsley 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Penalty West Bromwich Albion Penalty K. Grant West Bromwich Albion 1-0
40' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt A. Reach met assist van D. Button West Bromwich Albion 2-0
52' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt M. Clarke met assist van K. Grant West Bromwich Albion 3-0
55' Wissel Barnsley Wissel D. Benson voor W. Hondermarck Barnsley
60' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt K. Grant met assist van S. Ajayi West Bromwich Albion 4-0
61' Wissel Barnsley Wissel D. Bremang voor C. Oduor Barnsley
62' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Taylor voor S. Ajayi West Bromwich Albion
67' Wissel West Bromwich Albion Wissel Z. Ashworth voor M. Clarke West Bromwich Albion
69' Penalty gemist West Bromwich Albion Penalty gemist K. Grant West Bromwich Albion
71' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Robinson voor J. Livermore West Bromwich Albion
72' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor C. Woodrow Barnsley
88' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Wolfe Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Barnsley
Opstellingen West Bromwich Albion - Barnsley
De opstellingen van West Bromwich Albion en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.