Nabeschouwing West Bromwich Albion - Derby County (0-0) || Championship

Dinsdag 14 september 2021 - 21:00 uur

In de Championship neemt West Bromwich Albion het dinsdag 14 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Derby County (0-0)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was West Bromwich Albion dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor West Bromwich Albion, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Friend niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken West Bromwich Albion - Derby County
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
25
4
Schoten op doel
7
0
Aanvallen
124
93
Gevaarlijke aanvallen
94
65
Passes
392
240
Overtredingen
8
10
Buitenspel
2
3
Corners
5
4
Wissels
5
3
LIVE West Bromwich Albion - Derby County 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Derby County Gele kaart voor L. Buchanan Derby County
46' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Livermore West Bromwich Albion
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Hugill voor K. Grant West Bromwich Albion
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel M. Phillips voor C. Robinson West Bromwich Albion
67' Wissel Derby County Wissel J. Stretton voor S. Baldock Derby County
67' Wissel Derby County Wissel T. Lawrence voor K. Jozwiak Derby County
72' Wissel West Bromwich Albion Wissel R. Snodgrass voor J. Livermore West Bromwich Albion
81' Wissel Derby County Wissel M. Bird voor J. Knight Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Derby County
Opstellingen West Bromwich Albion - Derby County
De opstellingen van West Bromwich Albion en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Valérien Ismaël
Wissels West Bromwich Albion
# Speler Pos.
25 David Button K
21 Cedric Kipre V
33 Caleb Taylor V
14 Jayson Molumby M
23 Robert Snodgrass M
10 Matt Phillips M
17 Jordan Hugill A
Formatie 3-4-1-2
Coach Wayne Mark Rooney
Basiselftal Derby County
# Speler Pos.
21 Kelle Roos K
6 Phil Jagielka V
33 Curtis Davies V
26 Lee Buchanan V
4 Graeme Shinnie M
43 Dylan Williams M
2 Nathan Byrne M
38 Jason Knight M
7 Kamil Jóźwiak A
17 Louie Sibley A
9 Sam Baldock A
Wissels Derby County
# Speler Pos.
31 Ryan Allsop K
16 Richard Stearman V
35 Louie Watson M
11 Ravel Morrison M
8 Max Bird M
34 Jack Stretton A
10 Tom Lawrence A
Voorbeschouwing West Bromwich Albion - Derby County

West Bromwich Albion en Derby County treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Bromwich Albion en Derby County in de Championship vond plaats op 8 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Derby County favoriet. 4 keer wist de ploeg van West Bromwich Albion te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor West Bromwich Albion. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst West Bromwich Albion 3
Winst Derby County 4
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Bromwich Albion op een 1e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
West Bromwich Albion - Derby County Opstelling West Bromwich Albion Opstelling Derby County Live West Bromwich Albion - Derby County Live West Bromwich Albion - Derby County kijken West Bromwich Albion - Derby County kijken Live West Bromwich Albion - Derby County stream West Bromwich Albion - Derby County Fox Sports Nabeschouwing West Bromwich Albion - Derby County Uitslag West Bromwich Albion - Derby County Statistieken West Bromwich Albion - Derby County Championship 2021/2022 West Bromwich Albion - Derby County wedden West Bromwich Albion - Derby County gokken West Bromwich Albion - Derby County Unibet