Nabeschouwing Birmingham City - Bristol City (3-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Birmingham City het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Bristol City (3-0)

Het Championship duel tussen Birmingham City en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 3-0 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Birmingham City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Trusty. Birmingham City vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Trusty op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Birmingham City, waarmee D. Sanderson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor Birmingham City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Birmingham City - Bristol City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Birmingham City Doelpunt A. Trusty met assist van T. Chong Birmingham City 1-0
43' Doelpunt Birmingham City Doelpunt A. Trusty Birmingham City 2-0
46' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor H. Mejbri Birmingham City
46' Wissel Bristol City Wissel G. Tanner voor M. Sykes Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor T. Conway Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel C. Martin voor N. Wells Bristol City
52' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor D. Sanderson Birmingham City
64' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Scott Bristol City
65' Wissel Bristol City Wissel D. Kadji voor H. Massengo Bristol City
68' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor K. Bielik Birmingham City
71' Wissel Birmingham City Wissel J. James voor G. Hall Birmingham City
74' Wissel Bristol City Wissel C. Pring voor J. Dasilva Bristol City
75' Doelpunt Birmingham City Doelpunt D. Sanderson met assist van T. Chong Birmingham City 3-0
77' Wissel Birmingham City Wissel J. Bellingham voor H. Mejbri Birmingham City
80' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor D. Kadji Bristol City
82' Wissel Birmingham City Wissel J. Bacuna voor K. Bielik Birmingham City
82' Wissel Birmingham City Wissel T. Deeney voor S. Hogan Birmingham City
82' Wissel Birmingham City Wissel L. Jutkiewicz voor T. Chong Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Bristol City
Opstellingen Birmingham City - Bristol City
De opstellingen van Birmingham City en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.