Nabeschouwing Blackburn Rovers - Coventry City (1-1) || Championship 2022/2023

Woensdag 19 april 2023 - 20:45 uur



In de Championship 2022/2023 neemt Blackburn Rovers het woensdag 19 april 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Coventry City (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blackburn Rovers - Coventry City
Goals
1
1
LIVE Blackburn Rovers - Coventry City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Coventry City
Opstellingen Blackburn Rovers - Coventry City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Coventry City

Blackburn Rovers en Coventry City treffen elkaar in de 43e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Coventry City in de Championship vond plaats op 1 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Coventry City. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Blackburn Rovers als Coventry City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackburn Rovers 1
Winst Coventry City 1
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 7e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackburn Rovers - Coventry City Opstelling Blackburn Rovers Opstelling Coventry City Live Blackburn Rovers - Coventry City Live Blackburn Rovers - Coventry City kijken Blackburn Rovers - Coventry City kijken Live Blackburn Rovers - Coventry City stream Blackburn Rovers - Coventry City Fox Sports Nabeschouwing Blackburn Rovers - Coventry City Uitslag Blackburn Rovers - Coventry City Statistieken Blackburn Rovers - Coventry City Championship 2022/2023 Blackburn Rovers - Coventry City wedden Blackburn Rovers - Coventry City gokken Blackburn Rovers - Coventry City Unibet