Nabeschouwing Blackburn Rovers - Rotherham United (3-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Rotherham United (3-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 3-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. B. Brereton Diaz maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Blackburn Rovers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Blackburn Rovers vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Brereton Diaz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Blackburn Rovers, waarmee S. Szmodics zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Blackburn Rovers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackburn Rovers - Rotherham United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor G. Hall Rotherham United
21' Penalty Blackburn Rovers Penalty B. Brereton Diaz Blackburn Rovers 1-0
54' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor O. Rathbone Rotherham United
63' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton Diaz met assist van S. Szmodics Blackburn Rovers 2-0
70' Wissel Rotherham United Wissel C. Humphreys voor B. Norton-Cuffy Rotherham United
71' Wissel Rotherham United Wissel C. Washington voor T. Eaves Rotherham United
73' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor B. Brereton Diaz Blackburn Rovers
75' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Szmodics met assist van T. Dolan Blackburn Rovers 3-0
76' Wissel Rotherham United Wissel S. Ferguson voor L. Peltier Rotherham United
80' Wissel Blackburn Rovers Wissel G. Hirst voor S. Gallagher Blackburn Rovers
80' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Mola voor H. Pickering Blackburn Rovers
80' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor O. Rathbone Rotherham United
87' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Dack voor S. Szmodics Blackburn Rovers
87' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Wharton voor T. Morton Blackburn Rovers
91' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor D. Barlaser Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Rotherham United
Opstellingen Blackburn Rovers - Rotherham United
De opstellingen van Blackburn Rovers en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.