Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sunderland (2-0) || Championship 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Blackburn Rovers het dinsdag 18 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sunderland (2-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door B. Brereton Diaz, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Wharton op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Sunderland 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. Pritchard Sunderland
32' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton Diaz Blackburn Rovers 1-0
40' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor T. Morton Blackburn Rovers
48' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Cirkin Sunderland
49' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Wharton met assist van R. Hedges Blackburn Rovers 2-0
64' Wissel Sunderland Wissel J. Bennette voor A. Pritchard Sunderland
64' Wissel Sunderland Wissel A. Ba voor E. Embleton Sunderland
64' Wissel Sunderland Wissel A. Diallo voor D. Neil Sunderland
65' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor S. Szmodics Blackburn Rovers
66' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Bennette Sunderland
73' Wissel Sunderland Wissel T. Hume voor A. Alese Sunderland
74' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor H. Carter Blackburn Rovers
78' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor S. Szmodics Blackburn Rovers
78' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Vale voor S. Gallagher Blackburn Rovers
82' Wissel Sunderland Wissel E. Michut voor C. Evans Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Sunderland
Opstellingen Blackburn Rovers - Sunderland
De opstellingen van Blackburn Rovers en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.