Nabeschouwing Blackburn Rovers - Watford (2-0) || Championship 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Blackburn Rovers het dinsdag 13 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Watford (2-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Watford is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door R. Hedges, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Hyam op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Watford 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Hyam Blackburn Rovers
30' Wissel Watford Wissel K. Davis voor I. Sarr Watford
38' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt R. Hedges met assist van T. Dolan Blackburn Rovers 1-0
46' Wissel Watford Wissel D. Gosling voor F. Sierralta Watford
74' Wissel Watford Wissel Mario Gaspar voor J. Ngakia Watford
74' Wissel Watford Wissel Y. Asprilla voor H. Choudhury Watford
79' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor R. Hedges Blackburn Rovers
82' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Hyam met assist van D. Ayala Blackburn Rovers 2-0
92' Wissel Blackburn Rovers Wissel G. Hirst voor R. Hedges Blackburn Rovers
93' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Mola voor B. Brereton Diaz Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Watford
Opstellingen Blackburn Rovers - Watford
De opstellingen van Blackburn Rovers en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Watford zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Watford

Blackburn Rovers en Watford treffen elkaar in de 10e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Watford in de Championship vond plaats op 24 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Watford favoriet. 4 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 2
Winst Watford 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 7e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 6e plaats.