Nabeschouwing Blackpool - Blackburn Rovers (0-1) || Championship 2022/2023

Woensdag 31 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Blackpool het woensdag 31 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Blackburn Rovers (0-1)

Het Championship duel tussen Blackpool en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 0-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door B. Brereton Diaz, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Blackburn Rovers dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Blackburn Rovers.

LIVE Blackpool - Blackburn Rovers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton Diaz met assist van B. Dack Blackburn Rovers 0-1
24' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor B. Brereton Diaz Blackburn Rovers
63' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor D. Thompson Blackpool
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Vale voor T. Dolan Blackburn Rovers
66' Wissel Blackpool Wissel T. Corbeanu voor S. Lavery Blackpool
70' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Travis Blackburn Rovers
73' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Vale Blackburn Rovers
80' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Edun voor B. Dack Blackburn Rovers
80' Wissel Blackpool Wissel I. Poveda voor G. Madine Blackpool
84' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Ekpiteta Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Blackburn Rovers
Opstellingen Blackpool - Blackburn Rovers
De opstellingen van Blackpool en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Blackburn Rovers

Blackpool en Blackburn Rovers treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Blackburn Rovers in de Championship vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Blackpool als Blackburn Rovers wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Blackpool 2
Winst Blackburn Rovers 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 15e positie staat, terwijl we Blackburn Rovers terugvinden op de 10e plaats.