Nabeschouwing Blackpool - Luton Town (0-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Blackpool het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Luton Town (0-1)

Het Championship duel tussen Blackpool en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door L. Berry, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Blackpool dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Luton Town uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Blackpool - Luton Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor D. Potts Luton Town
46' Wissel Blackpool Wissel K. Anderson voor C. Patino Blackpool
51' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Connolly Blackpool
57' Wissel Blackpool Wissel D. Thompson voor J. Thorniley Blackpool
57' Doelpunt Luton Town Doelpunt L. Berry met assist van E. Adebayo Luton Town 0-1
64' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor L. Berry Luton Town
71' Wissel Blackpool Wissel C. Wright voor G. Ward Blackpool
75' Wissel Luton Town Wissel L. Freeman voor L. Berry Luton Town
75' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor E. Adebayo Luton Town
80' Wissel Blackpool Wissel T. Corbeanu voor K. Anderson Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Luton Town
Opstellingen Blackpool - Luton Town
De opstellingen van Blackpool en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Luton Town

Blackpool en Luton Town treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Luton Town in de Championship vond plaats op 23 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Luton Town favoriet. 1 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 0
Winst Luton Town 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 16e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 10e plaats.