Nabeschouwing Blackpool - Norwich City (0-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Blackpool het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Norwich City (0-1)

Het Championship duel tussen Blackpool en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 0-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door T. Pukki, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Norwich City dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Norwich City.

LIVE Blackpool - Norwich City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Gabriel Blackpool
21' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki Norwich City 0-1
39' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Dougall Blackpool
65' Wissel Norwich City Wissel K. Dowell voor O. Hernandez Norwich City
69' Wissel Blackpool Wissel G. Madine voor I. Poveda Blackpool
76' Wissel Norwich City Wissel D. Sinani voor A. Ramsey Norwich City
76' Wissel Norwich City Wissel L. Gibbs voor T. Pukki Norwich City
83' Wissel Blackpool Wissel S. Carey voor K. Dougall Blackpool
83' Wissel Blackpool Wissel C. Hamilton voor J. Yates Blackpool
84' Wissel Blackpool Wissel S. Lavery voor T. Corbeanu Blackpool
87' Wissel Norwich City Wissel Gabriel Sara voor M. Nunez Norwich City
92' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Ekpiteta Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Norwich City
Opstellingen Blackpool - Norwich City
De opstellingen van Blackpool en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Norwich City

Blackpool en Norwich City treffen elkaar in de 12e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Norwich City in de Championship vond plaats op 7 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Norwich City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Blackpool. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 2
Winst Norwich City 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 19e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 2e plaats.