Nabeschouwing Blackpool - Watford (3-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Blackpool het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Watford (3-1)

Het Championship duel tussen Blackpool en Watford is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 3-1 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door G. Madine, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Watford kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Louza, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette J. Yates zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Blackpool vergroot nadat J. Yates de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Blackpool.

LIVE Blackpool - Watford 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Blackpool Doelpunt G. Madine met assist van C. Connolly Blackpool 1-0
29' Doelpunt Watford Doelpunt I. Louza Watford 1-1
46' Wissel Blackpool Wissel L. Bridcutt voor S. Carey Blackpool
46' Wissel Watford Wissel Y. Asprilla voor K. Sema Watford
51' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor D. Thompson Blackpool
59' Wissel Watford Wissel K. Davis voor V. Bayo Watford
66' Wissel Blackpool Wissel S. Lavery voor T. Corbeanu Blackpool
74' Wissel Blackpool Wissel C. Hamilton voor G. Madine Blackpool
78' Wissel Watford Wissel F. Sierralta voor D. Gosling Watford
78' Wissel Watford Wissel T. Dele-Bashiru voor E. Kayembe Watford
81' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van C. Hamilton Blackpool 2-1
85' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van S. Lavery Blackpool 3-1
87' Wissel Watford Wissel J. Morris voor F. Sierralta Watford
88' Gele kaart Watford Gele kaart voor I. Louza Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Watford
Opstellingen Blackpool - Watford
De opstellingen van Blackpool en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Watford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.