Voorbeschouwing Blackpool - Watford (0-0) || Championship

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship neemt Blackpool het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Blackpool Gelijk Winst Watford
3.5x inzet 3.35x inzet 2.2x inzet
LIVE Blackpool - Watford 0-0

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Blackpool - Watford volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 3 minuten en 19 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Watford
Opstellingen Blackpool - Watford

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Blackpool - Watford

Blackpool en Watford treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Watford in de Championship vond plaats op 24 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Blackpool favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Watford slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 5
Winst Watford 4
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 21e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Blackpool - Watford Opstelling Blackpool Opstelling Watford Live Blackpool - Watford Live Blackpool - Watford kijken Blackpool - Watford kijken Live Blackpool - Watford stream Blackpool - Watford Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Watford Uitslag Blackpool - Watford Statistieken Blackpool - Watford Championship 2022/2023 Blackpool - Watford wedden Blackpool - Watford gokken Blackpool - Watford Unibet