Nabeschouwing Bristol City - Preston North End (2-1) || Championship 2022/2023

Woensdag 12 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Bristol City het woensdag 12 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Preston North End (2-1)

Het Championship duel tussen Bristol City en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door R. Atkinson, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Preston North End kwam in de 82e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Hughes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette R. Atkinson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bristol City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Keith Stroud, waardoor Bristol City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol City - Preston North End 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor L. Lindsay Preston North End
34' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Dasilva Bristol City
54' Doelpunt Bristol City Doelpunt R. Atkinson met assist van M. Sykes Bristol City 1-0
56' Wissel Preston North End Wissel R. Ledson voor S. Maguire Preston North End
56' Wissel Preston North End Wissel B. Woodburn voor D. Johnson Preston North End
67' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Z. Vyner Bristol City
77' Wissel Preston North End Wissel C. Evans voor A. McCann Preston North End
77' Wissel Preston North End Wissel A. Browne voor A. Fernandez Preston North End
78' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Woodburn Preston North End
81' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Weimann Bristol City
82' Doelpunt Preston North End Doelpunt A. Hughes Preston North End 1-1
84' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor G. Cunningham Preston North End
86' Wissel Bristol City Wissel N. Wells voor T. Conway Bristol City
90' Doelpunt Bristol City Doelpunt R. Atkinson met assist van A. Scott Bristol City 2-1
93' Wissel Bristol City Wissel C. Martin voor M. Sykes Bristol City
96' Wissel Preston North End Wissel B. Diaby voor B. Whiteman Preston North End
96' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor R. Brady Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Preston North End
Opstellingen Bristol City - Preston North End
De opstellingen van Bristol City en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.