Nabeschouwing Bristol City - Queens Park Rangers (1-2) || Championship 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Bristol City het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Queens Park Rangers (1-2)

Het Championship duel tussen Bristol City en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Johansen, waarmee Queens Park Rangers met 0-1 de leiding nam. Queens Park Rangers vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Roberts op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Bristol City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Wells. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Bristol City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Queens Park Rangers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol City - Queens Park Rangers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt S. Johansen Queens Park Rangers 0-1
22' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt T. Roberts met assist van K. Paal Queens Park Rangers 0-2
46' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor T. Conway Bristol City
53' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Williams Bristol City
61' Doelpunt Bristol City Doelpunt N. Wells Bristol City 1-2
63' Wissel Queens Park Rangers Wissel J. Dunne voor J. Clarke-Salter Queens Park Rangers
66' Wissel Bristol City Wissel C. Martin voor R. Atkinson Bristol City
70' Wissel Queens Park Rangers Wissel L. Amos voor T. Iroegbunam Queens Park Rangers
70' Wissel Queens Park Rangers Wissel A. Dozzell voor S. Johansen Queens Park Rangers
73' Wissel Bristol City Wissel H. Massengo voor J. Williams Bristol City
73' Wissel Bristol City Wissel A. King voor A. Weimann Bristol City
73' Wissel Bristol City Wissel K. Wilson voor M. Sykes Bristol City
76' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor H. Massengo Bristol City
85' Wissel Queens Park Rangers Wissel L. Dykes voor I. Chair Queens Park Rangers
85' Wissel Queens Park Rangers Wissel O. Kakay voor K. Paal Queens Park Rangers
86' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor L. Amos Queens Park Rangers
95' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Scott Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Queens Park Rangers
Opstellingen Bristol City - Queens Park Rangers
De opstellingen van Bristol City en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.