Nabeschouwing Cardiff City - Watford (1-2) || Championship 2022/2023

Woensdag 2 november 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Cardiff City het woensdag 2 november 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Watford (1-2)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Watford is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 1-2 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Kipre, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Watford kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Sierralta, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette I. Sarr zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Watford de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Keith Stroud, waardoor Watford dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cardiff City - Watford 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Cardiff City Doelpunt C. Kipre met assist van J. Ralls Cardiff City 1-0
38' Doelpunt Watford Doelpunt F. Sierralta met assist van K. Sema Watford 1-1
40' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor N. Nkounkou Cardiff City
59' Doelpunt Watford Doelpunt I. Sarr Watford 1-2
68' Wissel Cardiff City Wissel R. Sawyers voor A. Rinomhota Cardiff City
68' Wissel Cardiff City Wissel K. Etete voor M. Harris Cardiff City
68' Wissel Cardiff City Wissel S. Ojo voor C. ODowda Cardiff City
77' Gele kaart Watford Gele kaart voor K. Sema Watford
77' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor R. Wintle Cardiff City
79' Wissel Watford Wissel J. Hungbo voor V. Bayo Watford
82' Gele kaart Watford Gele kaart voor Mario Gaspar Watford
91' Wissel Watford Wissel C. Kabasele voor I. Sarr Watford
92' Wissel Cardiff City Wissel M. Watters voor M. Romeo Cardiff City
95' Wissel Watford Wissel Y. Asprilla voor K. Sema Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Watford
Opstellingen Cardiff City - Watford
De opstellingen van Cardiff City en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Watford zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.