Nabeschouwing Coventry City - Blackpool (1-2) || Championship 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Coventry City het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Blackpool (1-2)

Het Championship duel tussen Coventry City en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 1-2 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door K. Palmer, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. Blackpool kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Madine, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette J. Yates zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Blackpool dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Coventry City - Blackpool 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor B. Sheaf Coventry City
40' Doelpunt Coventry City Doelpunt K. Palmer met assist van C. OHare Coventry City 1-0
53' Doelpunt Blackpool Doelpunt G. Madine met assist van J. Husband Blackpool 1-1
56' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Dougall Blackpool
65' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Patino Blackpool
73' Wissel Coventry City Wissel V. Gyokeres voor K. Palmer Coventry City
80' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van C. Hamilton Blackpool 1-2
85' Wissel Coventry City Wissel J. Burroughs voor J. Bidwell Coventry City
85' Wissel Coventry City Wissel T. Walker voor J. Allen Coventry City
93' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Yates Blackpool
93' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor G. Madine Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Blackpool
Opstellingen Coventry City - Blackpool
De opstellingen van Coventry City en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.