Nabeschouwing Coventry City - Middlesbrough (1-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Coventry City het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Middlesbrough (1-0)

Het Championship duel tussen Coventry City en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door V. Gyokeres, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Coventry City.

LIVE Coventry City - Middlesbrough 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Coventry City Doelpunt V. Gyokeres met assist van F. Dabo Coventry City 1-0
46' Wissel Middlesbrough Wissel C. Akpom voor D. Watmore Middlesbrough
49' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor F. Dabo Coventry City
55' Wissel Middlesbrough Wissel R. Giles voor M. Clarke Middlesbrough
55' Wissel Middlesbrough Wissel I. Jones voor T. Smith Middlesbrough
56' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor K. Palmer Coventry City
64' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor I. Jones Middlesbrough
74' Wissel Middlesbrough Wissel R. McGree voor A. Mowatt Middlesbrough
76' Wissel Middlesbrough Wissel P. McNair voor A. Dijksteel Middlesbrough
78' Wissel Coventry City Wissel J. Eccles voor K. Palmer Coventry City
82' Wissel Coventry City Wissel M. Waghorn voor M. Godden Coventry City
94' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Bidwell Coventry City
95' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor B. Wilson Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Middlesbrough
Opstellingen Coventry City - Middlesbrough
De opstellingen van Coventry City en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Coventry City - Middlesbrough

Coventry City en Middlesbrough treffen elkaar in de 12e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 29 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 4 keer wist de ploeg van Coventry City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Coventry City. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Coventry City 3
Winst Middlesbrough 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 24e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 22e plaats.