Nabeschouwing Huddersfield Town - Preston North End (0-1) || Championship 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Huddersfield Town het dinsdag 18 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Preston North End (0-1)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door G. Cunningham, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Preston North End uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Huddersfield Town - Preston North End 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Kasumu Huddersfield Town
41' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Rhodes Huddersfield Town
50' Doelpunt Preston North End Doelpunt G. Cunningham met assist van B. Whiteman Preston North End 0-1
64' Wissel Preston North End Wissel R. Brady voor B. Woodburn Preston North End
71' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rudoni voor D. Kasumu Huddersfield Town
75' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Holmes Huddersfield Town
76' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor R. Ledson Preston North End
77' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor E. Camara Huddersfield Town
91' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor A. Fernandez Preston North End
92' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor B. Jackson Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Preston North End
Opstellingen Huddersfield Town - Preston North End
De opstellingen van Huddersfield Town en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Preston North End

Huddersfield Town en Preston North End treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Preston North End in de Championship vond plaats op 9 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Preston North End favoriet. 5 keer wist de ploeg van Huddersfield Town te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Huddersfield Town. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Huddersfield Town 3
Winst Preston North End 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 23e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 14e plaats.