Nabeschouwing Hull City - Bristol City (2-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Hull City het zaterdag 30 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Bristol City (2-1)

Het Championship duel tussen Hull City en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Weimann, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van O. Tufan in de 72e minuut zorgde er even later voor dat Hull City weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 93e minuut zette J. Seri zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hull City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dean Whitestone, waardoor Hull City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hull City - Bristol City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van Z. Vyner Bristol City 0-1
60' Wissel Bristol City Wissel T. Conway voor A. Scott Bristol City
60' Wissel Bristol City Wissel K. Wilson voor M. Sykes Bristol City
64' Wissel Hull City Wissel B. Tetteh voor O. Estupinan Hull City
72' Penalty Hull City Penalty O. Tufan Hull City 1-1
73' Wissel Hull City Wissel C. Elder voor T. Smith Hull City
73' Wissel Hull City Wissel G. Docherty voor O. Tufan Hull City
84' Wissel Hull City Wissel V. Covil voor A. Sayyadmanesh Hull City
89' Wissel Bristol City Wissel T. Klose voor R. Atkinson Bristol City
93' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Seri Hull City 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Bristol City
Opstellingen Hull City - Bristol City
De opstellingen van Hull City en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.