Nabeschouwing Hull City - Luton Town (0-2) || Championship 2022/2023

Vrijdag 30 september 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Hull City het vrijdag 30 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Luton Town (0-2)

Het Championship duel tussen Hull City en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 0-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Jones zette Luton Town op een 0-1 voorsprong in de 6e minuut van de wedstrijd. Luton Town vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Lansbury op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Luton Town.

LIVE Hull City - Luton Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Eigen doelpunt Luton Town Eigen doelpunt A. Jones Luton Town 0-1
27' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor E. Adebayo Luton Town
35' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Woods Hull City
44' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Lansbury Luton Town 0-2
46' Wissel Luton Town Wissel G. Osho voor R. Burke Luton Town
56' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Bree Luton Town
59' Wissel Hull City Wissel G. Docherty voor O. Estupinan Hull City
59' Wissel Hull City Wissel C. Christie voor D. Pelkas Hull City
67' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor C. Morris Luton Town
71' Wissel Hull City Wissel D. Sinik voor R. Longman Hull City
71' Wissel Hull City Wissel J. Seri voor R. Woods Hull City
76' Wissel Luton Town Wissel P. Ruddock voor H. Lansbury Luton Town
76' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor C. Morris Luton Town
90' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor E. Adebayo Luton Town
95' Wissel Luton Town Wissel F. Onyedinma voor J. Clark Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Luton Town
Opstellingen Hull City - Luton Town
De opstellingen van Hull City en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - Luton Town

Hull City en Luton Town treffen elkaar in de 12e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Luton Town in de Championship vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Luton Town favoriet. 4 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Hull City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hull City 3
Winst Luton Town 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 20e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 11e plaats.