Nabeschouwing Luton Town - Huddersfield Town (3-3) || Championship 2022/2023

Dinsdag 4 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Luton Town het dinsdag 4 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Huddersfield Town (3-3)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Luton Town en Huddersfield Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van C. Morris zette Huddersfield Town op een 0-1 voorsprong in de 11e minuut van de wedstrijd. Luton Town kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Adebayo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Huddersfield Town vervolgens op 1-2. Het was J. Rhodes die vanaf 11 meter wist te scoren in de 32e minuut.

Na 37 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Adebayo de 2-2 maakte voor Luton Town. Luton Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 46 minuten op voorsprong na een goal van J. Clark: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Huddersfield Town. In de 70e minuut was het B. Jackson die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken. Na 94 minuten moest Huddersfield Town speler D. Kasumu het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Huddersfield Town de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Leigh Doughty bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Luton Town - Huddersfield Town 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Eigen doelpunt Huddersfield Town Eigen doelpunt C. Morris Huddersfield Town 0-1
18' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van C. Morris Luton Town 1-1
32' Penalty Huddersfield Town Penalty J. Rhodes Huddersfield Town 1-2
37' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo Luton Town 2-2
46' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Clark Luton Town 3-2
46' Wissel Luton Town Wissel P. Ruddock voor H. Lansbury Luton Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel O. Turton voor L. Mbete Huddersfield Town
64' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Mahoney voor J. Rhodes Huddersfield Town
70' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt B. Jackson met assist van S. Thomas Huddersfield Town 3-3
80' Wissel Luton Town Wissel S. Bradley voor F. Onyedinma Luton Town
80' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor E. Adebayo Luton Town
81' Wissel Huddersfield Town Wissel K. Kesler Hayden voor B. Jackson Huddersfield Town
82' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rudoni voor D. Holmes Huddersfield Town
90' Wissel Huddersfield Town Wissel W. Boyle voor E. Camara Huddersfield Town
91' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Kasumu Huddersfield Town
94' Tweede gele kaart Huddersfield Town Tweede gele kaart voor D. Kasumu Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Huddersfield Town
Opstellingen Luton Town - Huddersfield Town
De opstellingen van Luton Town en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.