Nabeschouwing Luton Town - Queens Park Rangers (3-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Luton Town het zaterdag 15 oktober 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Queens Park Rangers (3-1)

Het Championship duel tussen Luton Town en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 3-1 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door E. Adebayo, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Dunne zorgde ervoor dat Luton Town op 2-0 kwam te staan in de 77e minuut. Een eigen doelpunt van E. Horvath zorgde ervoor dat Queens Park Rangers in de 91e minuut op 2-1 kwam te staan.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Luton Town vergroot nadat L. Freeman de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Queens Park Rangers 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Queens Park Rangers Wissel O. Kakay voor L. Balogun Queens Park Rangers
18' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van C. Morris Luton Town 1-0
44' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Clark Luton Town
54' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Lansbury Luton Town
63' Wissel Queens Park Rangers Wissel R. Dickie voor S. Field Queens Park Rangers
63' Wissel Queens Park Rangers Wissel S. Johansen voor L. Amos Queens Park Rangers
67' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor C. Morris Luton Town
67' Wissel Luton Town Wissel L. Freeman voor H. Lansbury Luton Town
67' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor E. Adebayo Luton Town
77' Eigen doelpunt Luton Town Eigen doelpunt J. Dunne Luton Town 2-0
79' Wissel Queens Park Rangers Wissel A. Dozzell voor J. Dunne Queens Park Rangers
79' Wissel Queens Park Rangers Wissel T. Richards voor T. Roberts Queens Park Rangers
91' Eigen doelpunt Queens Park Rangers Eigen doelpunt E. Horvath Queens Park Rangers 2-1
93' Doelpunt Luton Town Doelpunt L. Freeman met assist van H. Cornick Luton Town 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Queens Park Rangers
Opstellingen Luton Town - Queens Park Rangers
De opstellingen van Luton Town en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.