Nabeschouwing Luton Town - Sheffield United (1-1) || Championship 2022/2023

Vrijdag 26 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Luton Town het vrijdag 26 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Sheffield United (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Luton Town en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Morris, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Sheffield United kwam na 53 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van O. McBurnie, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Luton Town - Sheffield United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Luton Town Doelpunt C. Morris met assist van A. Bell Luton Town 1-0
15' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
23' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. McAtee Sheffield United
46' Wissel Sheffield United Wissel T. Doyle voor J. McAtee Sheffield United
53' Doelpunt Sheffield United Doelpunt O. McBurnie met assist van J. Egan Sheffield United 1-1
54' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. McBurnie Sheffield United
73' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor I. Ndiaye Sheffield United
75' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor C. Morris Luton Town
78' Wissel Sheffield United Wissel J. Amissah voor W. Foderingham Sheffield United
84' Wissel Sheffield United Wissel A. Ahmedhodzic voor R. Norrington-Davies Sheffield United
84' Wissel Sheffield United Wissel R. Brewster voor I. Ndiaye Sheffield United
86' Wissel Luton Town Wissel L. Berry voor L. Freeman Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Sheffield United
Opstellingen Luton Town - Sheffield United
De opstellingen van Luton Town en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.