Nabeschouwing Luton Town - Watford (2-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 1 april 2023 - 13:30 uur



In de Championship 2022/2023 neemt Luton Town het zaterdag 1 april 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Watford (2-0)

Het Championship duel tussen Luton Town en Watford is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 2-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Luton Town - Watford
Goals
2
0
LIVE Luton Town - Watford 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Watford
Opstellingen Luton Town - Watford

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Luton Town - Watford

Luton Town en Watford treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luton Town en Watford in de Championship vond plaats op 23 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Watford favoriet. 3 keer wist de ploeg van Luton Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Luton Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Luton Town 1
Winst Watford 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luton Town op een 4e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Luton Town - Watford Opstelling Luton Town Opstelling Watford Live Luton Town - Watford Live Luton Town - Watford kijken Luton Town - Watford kijken Live Luton Town - Watford stream Luton Town - Watford Fox Sports Nabeschouwing Luton Town - Watford Uitslag Luton Town - Watford Statistieken Luton Town - Watford Championship 2022/2023 Luton Town - Watford wedden Luton Town - Watford gokken Luton Town - Watford Unibet