Nabeschouwing Middlesbrough - Huddersfield Town (0-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Middlesbrough het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Huddersfield Town (0-0)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Middlesbrough en Huddersfield Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Middlesbrough en Huddersfield Town gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Huddersfield Town kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andy Davies niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Middlesbrough - Huddersfield Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Middlesbrough Wissel H. Hackney voor A. Mowatt Middlesbrough
52' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor D. Lenihan Middlesbrough
60' Wissel Middlesbrough Wissel Muniz Rodrigo voor C. Akpom Middlesbrough
60' Wissel Middlesbrough Wissel M. Forss voor D. Watmore Middlesbrough
62' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor D. Ward Huddersfield Town
66' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor E. Camara Huddersfield Town
67' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Muniz Rodrigo Middlesbrough
68' Wissel Middlesbrough Wissel R. McGree voor P. McNair Middlesbrough
68' Wissel Middlesbrough Wissel M. Bola voor R. Giles Middlesbrough
85' Wissel Huddersfield Town Wissel B. Jackson voor D. Holmes Huddersfield Town
94' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Huddersfield Town
Opstellingen Middlesbrough - Huddersfield Town
De opstellingen van Middlesbrough en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Huddersfield Town

Middlesbrough en Huddersfield Town treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Huddersfield Town in de Championship vond plaats op 18 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Huddersfield Town slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 8
Winst Huddersfield Town 3
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 21e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 24e plaats.