Nabeschouwing Millwall - Blackpool (2-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Millwall het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Blackpool (2-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 2-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Grimshaw zette Millwall op een 1-0 voorsprong in de 14e minuut van de wedstrijd. Blackpool kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Patino, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette B. Afobe zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Millwall de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Millwall dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Millwall - Blackpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
14' Eigen doelpunt Millwall Eigen doelpunt D. Grimshaw Millwall 1-0
33' Doelpunt Blackpool Doelpunt C. Patino met assist van J. Yates Blackpool 1-1
60' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Patino Blackpool
63' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Afobe Millwall 2-1
68' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Wallace Millwall
72' Wissel Blackpool Wissel J. Gabriel voor C. Connolly Blackpool
72' Wissel Blackpool Wissel I. Poveda voor J. Yates Blackpool
78' Wissel Millwall Wissel D. McNamara voor G. Honeyman Millwall
81' Wissel Blackpool Wissel C. Hamilton voor J. Husband Blackpool
88' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor Z. Flemming Millwall
89' Wissel Blackpool Wissel S. Carey voor C. Patino Blackpool
91' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor T. Corbeanu Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Blackpool
Opstellingen Millwall - Blackpool
De opstellingen van Millwall en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.