Nabeschouwing Millwall - Coventry City (3-2) || Championship 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Millwall het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Coventry City (3-2)

Het Championship duel tussen Millwall en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 3-2 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Coventry City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van K. McFadzean. Coventry City vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Godden op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut wist Millwall de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Cooper.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Honeyman de 2-2 maakte voor Millwall. In de 67e minuut moest Coventry City verder met een man minder, nadat G. Hamer een tweede gele kaart kreeg. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Millwall dat via G. Saville nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 85e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Madley en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Millwall.

LIVE Millwall - Coventry City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Coventry City Doelpunt K. McFadzean met assist van M. Godden Coventry City 0-1
12' Wissel Millwall Wissel T. Burey voor M. Bennett Millwall
18' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Shackleton Millwall
28' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Godden met assist van J. Bidwell Coventry City 0-2
30' Gele kaart Millwall Gele kaart voor T. Burey Millwall
36' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Cooper met assist van S. Malone Millwall 1-2
37' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor G. Hamer Coventry City
53' Doelpunt Millwall Doelpunt G. Honeyman Millwall 2-2
62' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Afobe Millwall
64' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Bidwell Coventry City
67' Tweede gele kaart Coventry City Tweede gele kaart voor G. Hamer Coventry City
68' Gele kaart Millwall Gele kaart voor D. McNamara Millwall
80' Wissel Millwall Wissel R. Leonard voor C. Cresswell Millwall
81' Wissel Millwall Wissel G. Saville voor G. Honeyman Millwall
82' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor K. McFadzean Coventry City
85' Doelpunt Millwall Doelpunt G. Saville met assist van B. Afobe Millwall 3-2
89' Wissel Coventry City Wissel J. Eccles voor J. Panzo Coventry City
89' Wissel Coventry City Wissel F. Tavares voor M. Godden Coventry City
90' Wissel Millwall Wissel I. Olaofe voor B. Afobe Millwall
91' Wissel Millwall Wissel G. Evans voor J. Shackleton Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Coventry City
Opstellingen Millwall - Coventry City
De opstellingen van Millwall en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.