Nabeschouwing Norwich City - Luton Town (0-1) || Championship 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Norwich City het dinsdag 18 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Luton Town (0-1)

Het Championship duel tussen Norwich City en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 0-1 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door C. Morris, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. In de 66e minuut moest K. McLean van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Oliver Langford een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Norwich City verder met een speler minder.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Luton Town uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Norwich City - Luton Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor J. Sargent Norwich City
62' Doelpunt Luton Town Doelpunt C. Morris met assist van A. Campbell Luton Town 0-1
64' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor H. Cornick Luton Town
64' Wissel Luton Town Wissel S. Bradley voor F. Onyedinma Luton Town
66' Rode kaart Norwich City Rode kaart voor K. McLean Norwich City
70' Wissel Norwich City Wissel D. Giannoulis voor L. Gibbs Norwich City
70' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor D. Sinani Norwich City
70' Wissel Norwich City Wissel M. Nunez voor A. Ramsey Norwich City
74' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor D. Potts Luton Town
75' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Cantwell Norwich City
77' Wissel Luton Town Wissel L. Freeman voor A. Doughty Luton Town
77' Wissel Luton Town Wissel E. Adebayo voor C. Morris Luton Town
80' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor E. Adebayo Luton Town
90' Wissel Norwich City Wissel I. Hayden voor Gabriel Sara Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Luton Town
Opstellingen Norwich City - Luton Town
De opstellingen van Norwich City en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Luton Town

Norwich City en Luton Town treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Luton Town in de Championship vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Norwich City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Luton Town slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Norwich City 4
Winst Luton Town 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 3e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.