Nabeschouwing Norwich City - Wigan Athletic (1-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Norwich City het zaterdag 6 augustus 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Wigan Athletic (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Norwich City en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door J. McClean, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. J. Aarons, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Norwich City - Wigan Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. McClean met assist van W. Keane Wigan Athletic 0-1
46' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor M. Power Wigan Athletic
60' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor J. Sorensen Norwich City
60' Wissel Norwich City Wissel S. McCallum voor D. Giannoulis Norwich City
61' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. J. Aarons met assist van M. Rashica Norwich City 1-1
70' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Humphrys voor J. Magennis Wigan Athletic
77' Wissel Norwich City Wissel D. Sinani voor M. Nunez Norwich City
77' Wissel Norwich City Wissel J. Sargent voor M. Rashica Norwich City
90' Wissel Wigan Athletic Wissel R. Nyambe voor W. Keane Wigan Athletic
90' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor J. Bennett Wigan Athletic
91' Wissel Norwich City Wissel Gabriel Sara voor M. J. Aarons Norwich City
92' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Aasgaard Wigan Athletic
97' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor R. Nyambe Wigan Athletic
98' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Shinnie voor C. Lang Wigan Athletic
101' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor B. Amos Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Wigan Athletic
Opstellingen Norwich City - Wigan Athletic
De opstellingen van Norwich City en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.