Nabeschouwing Preston North End - Hull City (0-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Preston North End het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Hull City (0-0)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Preston North End en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Preston North End dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Preston North End, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jeremy Simpson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Preston North End - Hull City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Slater Hull City
43' Gele kaart Hull City Gele kaart voor A. Sayyadmanesh Hull City
59' Wissel Hull City Wissel V. Covil voor B. Tetteh Hull City
59' Wissel Hull City Wissel C. Elder voor O. Estupinan Hull City
66' Wissel Preston North End Wissel A. Fernandez voor B. Potts Preston North End
74' Gele kaart Hull City Gele kaart voor A. Jones Hull City
79' Wissel Preston North End Wissel B. Woodburn voor D. Johnson Preston North End
81' Wissel Hull City Wissel A. Cannon voor O. Tufan Hull City
84' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Seri Hull City
85' Wissel Hull City Wissel R. Williams voor J. Seri Hull City
95' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Browne Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Hull City
Opstellingen Preston North End - Hull City
De opstellingen van Preston North End en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Hull City

Preston North End en Hull City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Hull City in de Championship vond plaats op 5 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Preston North End. Op basis van de afgelopen 18 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Preston North End als Hull City wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Preston North End 8
Winst Hull City 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 17e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 3e plaats.