Nabeschouwing Preston North End - Middlesbrough (2-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Preston North End het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Middlesbrough (2-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-1 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Akpom, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Preston North End kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Riis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette J. Storey zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Preston North End de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Preston North End dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Preston North End - Middlesbrough 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt C. Akpom met assist van D. Lenihan Middlesbrough 0-1
24' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor H. Hackney Middlesbrough
29' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Whiteman Preston North End
34' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
35' Doelpunt Preston North End Doelpunt E. Riis met assist van L. Lindsay Preston North End 1-1
49' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor L. Lindsay Preston North End
56' Wissel Preston North End Wissel R. Ledson voor B. Whiteman Preston North End
71' Wissel Middlesbrough Wissel M. Forss voor Muniz Rodrigo Middlesbrough
75' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Fernandez Preston North End
75' Wissel Preston North End Wissel A. Hughes voor R. Brady Preston North End
86' Wissel Middlesbrough Wissel A. Mowatt voor R. McGree Middlesbrough
86' Wissel Preston North End Wissel D. Johnson voor A. Fernandez Preston North End
86' Wissel Preston North End Wissel C. Evans voor B. Woodburn Preston North End
90' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor C. Akpom Middlesbrough
91' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Storey met assist van L. Lindsay Preston North End 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Middlesbrough
Opstellingen Preston North End - Middlesbrough
De opstellingen van Preston North End en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.