Nabeschouwing Preston North End - Rotherham United (0-0) || Championship 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Preston North End het dinsdag 16 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Rotherham United (0-0)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Preston North End en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Preston North End dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Preston North End, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Oliver Langford niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Preston North End - Rotherham United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor C. Bramall Rotherham United
46' Wissel Rotherham United Wissel O. Rathbone voor J. Lindsay Rotherham United
61' Wissel Rotherham United Wissel S. High voor C. Washington Rotherham United
61' Wissel Preston North End Wissel E. Riis voor R. Ledson Preston North End
63' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Harding Rotherham United
71' Wissel Rotherham United Wissel G. Kelly voor W. Harding Rotherham United
74' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor V. Johansson Rotherham United
81' Wissel Preston North End Wissel A. McCann voor D. Johnson Preston North End
81' Wissel Preston North End Wissel B. Woodburn voor A. Browne Preston North End
88' Wissel Preston North End Wissel C. Evans voor T. Parrott Preston North End
91' Wissel Rotherham United Wissel R. Wood voor B. Wiles Rotherham United
96' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor J. Storey Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Rotherham United
Opstellingen Preston North End - Rotherham United
De opstellingen van Preston North End en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Rotherham United

Preston North End en Rotherham United treffen elkaar in de 4e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Rotherham United in de Championship vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Rotherham United favoriet. 3 keer wist de ploeg van Preston North End te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Preston North End. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Preston North End 2
Winst Rotherham United 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 7e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 8e plaats.