Nabeschouwing Queens Park Rangers - Middlesbrough (3-2) || Championship 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Middlesbrough (3-2)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 3-2 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Willock, waarmee Queens Park Rangers met 1-0 de leiding nam. Queens Park Rangers vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Dunne op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Queens Park Rangers, waarmee L. Dykes zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 41 minuten deed M. Crooks iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Middlesbrough werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Middlesbrough dat in de 56e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Forss de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 92 minuten werd D. Lenihan van Middlesbrough met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joshua Smith bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Queens Park Rangers.

LIVE Queens Park Rangers - Middlesbrough 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt C. Willock met assist van S. Field Queens Park Rangers 1-0
17' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Forss Middlesbrough
27' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt J. Dunne met assist van I. Chair Queens Park Rangers 2-0
38' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt L. Dykes met assist van S. Johansen Queens Park Rangers 3-0
41' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Crooks met assist van R. Giles Middlesbrough 3-1
46' Wissel Middlesbrough Wissel P. McNair voor A. Dijksteel Middlesbrough
46' Wissel Middlesbrough Wissel C. Akpom voor D. Watmore Middlesbrough
56' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Forss met assist van M. Crooks Middlesbrough 3-2
68' Wissel Middlesbrough Wissel T. Smith voor M. Forss Middlesbrough
73' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Bola Middlesbrough
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel A. Adomah voor C. Willock Queens Park Rangers
77' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor S. Johansen Queens Park Rangers
82' Wissel Queens Park Rangers Wissel A. Dozzell voor S. Johansen Queens Park Rangers
87' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Bonne voor L. Dykes Queens Park Rangers
88' Wissel Queens Park Rangers Wissel N. Hamalainen voor I. Chair Queens Park Rangers
91' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor O. Kakay Queens Park Rangers
92' Rode kaart Middlesbrough Rode kaart voor D. Lenihan Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Middlesbrough
Opstellingen Queens Park Rangers - Middlesbrough
De opstellingen van Queens Park Rangers en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.