Voorbeschouwing Reading - Middlesbrough (0-0) || Championship

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship neemt Reading het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Reading - Middlesbrough 0-0

Vanaf zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Reading - Middlesbrough volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 8 uur, 3 minuten en 4 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Middlesbrough
Opstellingen Reading - Middlesbrough

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Reading - Middlesbrough

Reading en Middlesbrough treffen elkaar in de 5e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 15 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 12 keer wist de ploeg van Reading te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Reading. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reading 6
Winst Middlesbrough 12
Gelijkspel 4
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 18e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 22e plaats.

Tags
Reading - Middlesbrough Opstelling Reading Opstelling Middlesbrough Live Reading - Middlesbrough Live Reading - Middlesbrough kijken Reading - Middlesbrough kijken Live Reading - Middlesbrough stream Reading - Middlesbrough Fox Sports Nabeschouwing Reading - Middlesbrough Uitslag Reading - Middlesbrough Statistieken Reading - Middlesbrough Championship 2022/2023 Reading - Middlesbrough wedden Reading - Middlesbrough gokken Reading - Middlesbrough Unibet