Nabeschouwing Rotherham United - Birmingham City (2-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Rotherham United het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Birmingham City (2-0)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door R. Wood, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Wood op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rotherham United.

LIVE Rotherham United - Birmingham City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Wood met assist van D. Barlaser Rotherham United 1-0
41' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor T. Deeney Birmingham City
41' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor O. Rathbone Rotherham United
47' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. James Birmingham City
46' Wissel Birmingham City Wissel J. Graham voor M. Colin Birmingham City
49' Wissel Rotherham United Wissel W. Harding voor C. Humphreys Rotherham United
52' Wissel Rotherham United Wissel S. Ferguson voor C. Bramall Rotherham United
67' Wissel Birmingham City Wissel S. Cosgrove voor T. Deeney Birmingham City
67' Wissel Birmingham City Wissel R. Stirk voor J. James Birmingham City
68' Wissel Birmingham City Wissel G. Gardner voor G. Hall Birmingham City
71' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Wood met assist van W. Harding Rotherham United 2-0
74' Wissel Rotherham United Wissel T. Eaves voor C. Washington Rotherham United
75' Wissel Rotherham United Wissel S. High voor O. Rathbone Rotherham United
83' Wissel Birmingham City Wissel J. Bellingham voor J. Bacuna Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Birmingham City
Opstellingen Rotherham United - Birmingham City
De opstellingen van Rotherham United en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.