Nabeschouwing Rotherham United - Hull City (2-4) || Championship 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Rotherham United het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Hull City (2-4)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-4 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door J. Greaves, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Rotherham United kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Barlaser, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette C. Christie zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hull City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Hull City vergroot nadat R. Longman de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 85e minuut nadat O. Tufan namens Hull City de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Rotherham United speler G. Kelly, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Steve Martin bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Hull City.

LIVE Rotherham United - Hull City 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Greaves Hull City 0-1
47' Doelpunt Rotherham United Doelpunt D. Barlaser met assist van S. Ferguson Rotherham United 1-1
46' Wissel Rotherham United Wissel H. Odoffin voor O. Rathbone Rotherham United
49' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor H. Odoffin Rotherham United
52' Doelpunt Hull City Doelpunt C. Christie met assist van D. Pelkas Hull City 1-2
59' Doelpunt Hull City Doelpunt R. Longman met assist van J. Greaves Hull City 1-3
60' Wissel Rotherham United Wissel G. Hall voor B. Norton-Cuffy Rotherham United
60' Wissel Rotherham United Wissel S. High voor B. Wiles Rotherham United
63' Wissel Rotherham United Wissel C. Bramall voor L. Peltier Rotherham United
63' Wissel Rotherham United Wissel G. Kelly voor C. Washington Rotherham United
64' Wissel Hull City Wissel O. Tufan voor D. Pelkas Hull City
64' Wissel Hull City Wissel O. Estupinan voor R. Longman Hull City
76' Wissel Hull City Wissel B. Fleming voor R. Slater Hull City
85' Doelpunt Hull City Doelpunt O. Tufan met assist van B. Fleming Hull City 1-4
89' Doelpunt Rotherham United Doelpunt G. Kelly met assist van T. Eaves Rotherham United 2-4
90' Wissel Hull City Wissel D. Sinik voor R. Woods Hull City
90' Wissel Hull City Wissel L. Coyle voor J. Seri Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Hull City
Opstellingen Rotherham United - Hull City
De opstellingen van Rotherham United en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.