Nabeschouwing Rotherham United - Millwall (1-1) || Championship 2022/2023

Woensdag 5 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Rotherham United het woensdag 5 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Millwall (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Rotherham United en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. D. Barlaser maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rotherham United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Millwall kwam na 42 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Z. Flemming, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Rotherham United - Millwall 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Rotherham United Penalty D. Barlaser Rotherham United 1-0
42' Doelpunt Millwall Doelpunt Z. Flemming met assist van B. Mitchell Millwall 1-1
52' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Saville Millwall
55' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor G. Hall Rotherham United
58' Wissel Rotherham United Wissel T. Eaves voor C. Washington Rotherham United
60' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
76' Wissel Millwall Wissel M. Bennett voor A. Voglsammer Millwall
76' Wissel Millwall Wissel B. Afobe voor T. Bradshaw Millwall
76' Wissel Rotherham United Wissel S. Ferguson voor O. Rathbone Rotherham United
76' Wissel Rotherham United Wissel L. Peltier voor C. Bramall Rotherham United
79' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor T. Eaves Rotherham United
85' Wissel Millwall Wissel C. Styles voor T. Burey Millwall
91' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor B. Norton-Cuffy Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Millwall
Opstellingen Rotherham United - Millwall
De opstellingen van Rotherham United en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rotherham United - Millwall

Rotherham United en Millwall treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en Millwall in de Championship vond plaats op 2 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Rotherham United favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rotherham United 3
Winst Millwall 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rotherham United op een 14e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 17e plaats.