Nabeschouwing Sheffield United - Blackpool (3-3) || Championship 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Sheffield United het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Blackpool (3-3)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Sheffield United en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. McAtee, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Ndiaye op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Blackpool de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Yates.

Na 42 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Yates de 2-2 maakte voor Blackpool. Blackpool leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 50 minuten op voorsprong na een goal van K. Dougall: 2-3. Na 78 minuten kon M. Ekpiteta van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Blackpool het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Na 81 minuten kon D. Thompson van Blackpool vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving. Even later in de 98e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 3-3 gezet door O. Norwood van Sheffield United. Na 90 minuten moest opnieuw een speler het veld verlaten. Dit keer was het S. Lavery van Blackpool die van de scheidsrechter een rode kaart kreeg.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Webb bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sheffield United - Blackpool 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. McAtee met assist van B. Sharp Sheffield United 1-0
24' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye Sheffield United 2-0
30' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van K. Dougall Blackpool 2-1
42' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van S. Lavery Blackpool 2-2
46' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. McAtee Sheffield United
50' Doelpunt Blackpool Doelpunt K. Dougall Blackpool 2-3
55' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Ekpiteta Blackpool
56' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
64' Wissel Sheffield United Wissel R. Brewster voor J. McAtee Sheffield United
64' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor B. Osborn Sheffield United
64' Wissel Sheffield United Wissel A. Ahmedhodzic voor B. Sharp Sheffield United
67' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor D. Thompson Blackpool
72' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
72' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor A. Ahmedhodzic Sheffield United
75' Wissel Blackpool Wissel C. Wright voor L. Bridcutt Blackpool
77' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor T. Doyle Sheffield United
78' Tweede gele kaart Blackpool Tweede gele kaart voor M. Ekpiteta Blackpool
81' Tweede gele kaart Blackpool Tweede gele kaart voor D. Thompson Blackpool
82' Wissel Blackpool Wissel R. Williams voor S. Lavery Blackpool
84' Wissel Sheffield United Wissel R. Khadra voor G. Baldock Sheffield United
85' Wissel Blackpool Wissel C. Hamilton voor G. Madine Blackpool
98' Doelpunt Sheffield United Doelpunt O. Norwood Sheffield United 3-3
99' Rode kaart Blackpool Rode kaart voor S. Lavery Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Blackpool
Opstellingen Sheffield United - Blackpool
De opstellingen van Sheffield United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.