Nabeschouwing Sheffield United - Millwall (2-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Sheffield United het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Millwall (2-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Millwall is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door I. Ndiaye, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Berge op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 44e minuut was de ideale kans voor Sheffield United om te scoren. O. Norwood was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Millwall 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye met assist van W. Foderingham Sheffield United 1-0
22' Doelpunt Sheffield United Doelpunt S. Berge met assist van J. Fleck Sheffield United 2-0
44' Penalty gemist Sheffield United Penalty gemist O. Norwood Sheffield United
45' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Bennett Millwall
67' Wissel Sheffield United Wissel D. Jebbison voor I. Ndiaye Sheffield United
67' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor R. Brewster Sheffield United
72' Wissel Sheffield United Wissel B. Osborn voor J. Fleck Sheffield United
80' Wissel Millwall Wissel I. Olaofe voor M. Bennett Millwall
81' Wissel Millwall Wissel T. Burey voor G. Saville Millwall
82' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Clark Sheffield United
93' Gele kaart Millwall Gele kaart voor D. McNamara Millwall
93' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor R. Norrington-Davies Sheffield United
94' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor W. Foderingham Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Millwall
Opstellingen Sheffield United - Millwall
De opstellingen van Sheffield United en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.