Nabeschouwing Stoke City - Middlesbrough (2-2) || Championship 2022/2023

Woensdag 17 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Stoke City het woensdag 17 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Lyme Valley Stadium in Newcastle-under-Lyme.

Via de Stoke City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Middlesbrough (2-2)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Stoke City en Middlesbrough geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Brown, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Watmore, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van P. Jagielka kwam Middlesbrough in de 63e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Stoke City nadat D. Wright-Phillips in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Stoke City - Middlesbrough 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Brown met assist van D. Gayle Stoke City 1-0
38' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt D. Watmore met assist van I. Jones Middlesbrough 1-1
41' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Brown Stoke City
51' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor L. Baker Stoke City
63' Eigen doelpunt Middlesbrough Eigen doelpunt P. Jagielka Middlesbrough 1-2
70' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor W. Smallbone Stoke City
71' Wissel Middlesbrough Wissel M. Forss voor D. Watmore Middlesbrough
74' Wissel Stoke City Wissel G. Kilkenny voor S. Clucas Stoke City
78' Wissel Stoke City Wissel T. Sparrow voor T. Fosu Stoke City
78' Wissel Stoke City Wissel D. Wright-Phillips voor D. Gayle Stoke City
83' Wissel Middlesbrough Wissel M. Crooks voor R. McGree Middlesbrough
91' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Dijksteel Middlesbrough
91' Doelpunt Stoke City Doelpunt D. Wright-Phillips met assist van L. Baker Stoke City 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Middlesbrough
Opstellingen Stoke City - Middlesbrough
De opstellingen van Stoke City en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.