Nabeschouwing Sunderland - Blackpool (0-0) || Championship 2022/2023

Dinsdag 4 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Sunderland het dinsdag 4 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Blackpool (0-0)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Sunderland en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Sunderland dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jeremy Simpson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sunderland - Blackpool 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Patino Blackpool
58' Wissel Sunderland Wissel J. Bennette voor A. Diallo Sunderland
64' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Thorniley Blackpool
66' Wissel Blackpool Wissel T. Corbeanu voor S. Lavery Blackpool
68' Wissel Sunderland Wissel A. Ba voor E. Embleton Sunderland
68' Wissel Sunderland Wissel D. Neil voor C. Evans Sunderland
76' Wissel Sunderland Wissel L. Dajaku voor P. Roberts Sunderland
76' Wissel Sunderland Wissel E. Michut voor A. Pritchard Sunderland
83' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Dougall Blackpool
85' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor E. Michut Sunderland
85' Wissel Blackpool Wissel I. Poveda voor G. Madine Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Blackpool
Opstellingen Sunderland - Blackpool
De opstellingen van Sunderland en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.