Nabeschouwing Watford - Luton Town (4-0) || Championship 2022/2023

Zondag 23 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Watford het zondag 23 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Luton Town (4-0)

Het Championship duel tussen Watford en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 4-0 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Watford kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Davis. Watford vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Troost-Ekong op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Watford, waarmee Joao Pedro zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Watford in de 79e minuut, nadat I. Sarr de 4-0 wist te scoren. In de 83e minuut werd G. Osho van Luton Town met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Watford met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Watford.

LIVE Watford - Luton Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Watford Doelpunt K. Davis met assist van H. Kamara Watford 1-0
18' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor S. Bradley Luton Town
29' Gele kaart Watford Gele kaart voor K. Davis Watford
45' Doelpunt Watford Doelpunt W. Troost-Ekong Watford 2-0
46' Gele kaart Watford Gele kaart voor W. Troost-Ekong Watford
46' Wissel Luton Town Wissel G. Osho voor S. Bradley Luton Town
51' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Doughty Luton Town
57' Doelpunt Watford Doelpunt Joao Pedro Watford 3-0
57' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor L. Freeman Luton Town
59' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Campbell Luton Town
67' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Cornick Luton Town
67' Gele kaart Watford Gele kaart voor K. Sema Watford
69' Wissel Watford Wissel V. Bayo voor K. Davis Watford
75' Wissel Watford Wissel Mario Gaspar voor H. Choudhury Watford
77' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor C. Morris Luton Town
79' Doelpunt Watford Doelpunt I. Sarr met assist van V. Bayo Watford 4-0
83' Rode kaart Luton Town Rode kaart voor G. Osho Luton Town
84' Wissel Watford Wissel Y. Asprilla voor Joao Pedro Watford
85' Wissel Watford Wissel S. Kalu voor I. Sarr Watford
88' Wissel Luton Town Wissel L. Watson voor A. Campbell Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Luton Town
Opstellingen Watford - Luton Town
De opstellingen van Watford en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.