Nabeschouwing Watford - Sheffield United (1-0) || Championship 2022/2023

Maandag 1 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Watford het maandag 1 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Sheffield United (1-0)

Het Championship duel tussen Watford en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 1-0 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Joao Pedro, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Watford uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Watford - Sheffield United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Clark Sheffield United
24' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
25' Gele kaart Watford Gele kaart voor F. Sierralta Watford
47' Gele kaart Watford Gele kaart voor T. Cleverley Watford
49' Gele kaart Watford Gele kaart voor Joao Pedro Watford
55' Wissel Sheffield United Wissel M. Lowe voor E. Stevens Sheffield United
56' Doelpunt Watford Doelpunt Joao Pedro met assist van I. Sarr Watford 1-0
68' Wissel Sheffield United Wissel R. Brewster voor D. Jebbison Sheffield United
68' Wissel Sheffield United Wissel R. Khadra voor C. Clark Sheffield United
68' Wissel Sheffield United Wissel B. Osborn voor O. Norwood Sheffield United
78' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor I. Ndiaye Sheffield United
81' Wissel Watford Wissel R. Manaj voor I. Sarr Watford
87' Wissel Watford Wissel D. Gosling voor Joao Pedro Watford
93' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor S. Berge Sheffield United
95' Gele kaart Watford Gele kaart voor H. Kamara Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Sheffield United
Opstellingen Watford - Sheffield United
De opstellingen van Watford en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.