Nabeschouwing West Bromwich Albion - Millwall (0-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 1 april 2023 - 16:00 uur



In de Championship 2022/2023 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 1 april 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Millwall (0-0)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken West Bromwich Albion - Millwall
LIVE West Bromwich Albion - Millwall 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Millwall
Opstellingen West Bromwich Albion - Millwall

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing West Bromwich Albion - Millwall

West Bromwich Albion en Millwall treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Bromwich Albion en Millwall in de Championship vond plaats op 22 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Millwall favoriet. 3 keer wist de ploeg van West Bromwich Albion te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor West Bromwich Albion. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst West Bromwich Albion 2
Winst Millwall 3
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Bromwich Albion op een 10e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
West Bromwich Albion - Millwall Opstelling West Bromwich Albion Opstelling Millwall Live West Bromwich Albion - Millwall Live West Bromwich Albion - Millwall kijken West Bromwich Albion - Millwall kijken Live West Bromwich Albion - Millwall stream West Bromwich Albion - Millwall Fox Sports Nabeschouwing West Bromwich Albion - Millwall Uitslag West Bromwich Albion - Millwall Statistieken West Bromwich Albion - Millwall Championship 2022/2023 West Bromwich Albion - Millwall wedden West Bromwich Albion - Millwall gokken West Bromwich Albion - Millwall Unibet