Nabeschouwing Wigan Athletic - Middlesbrough (1-4) || Championship 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Wigan Athletic het woensdag 19 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Middlesbrough (1-4)

Het Championship duel tussen Wigan Athletic en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 1-4 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door W. Keane, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Jones, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette D. Watmore zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Middlesbrough de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Middlesbrough vergroot nadat H. Hackney de 1-3 wist te scoren. In de 69e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Middlesbrough speler C. Akpom.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Leigh Doughty en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Middlesbrough.

LIVE Wigan Athletic - Middlesbrough 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor C. Akpom Middlesbrough
12' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Tilt Wigan Athletic
34' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van J. McClean Wigan Athletic 1-0
44' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt I. Jones met assist van D. Watmore Middlesbrough 1-1
51' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt D. Watmore Middlesbrough 1-2
57' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt H. Hackney Middlesbrough 1-3
66' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Lang voor J. Bennett Wigan Athletic
66' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Shinnie voor T. Darikwa Wigan Athletic
66' Wissel Wigan Athletic Wissel N. Broadhead voor C. Wyke Wigan Athletic
67' Wissel Middlesbrough Wissel M. Bola voor D. Watmore Middlesbrough
69' Penalty Middlesbrough Penalty C. Akpom Middlesbrough 1-4
72' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Crooks Middlesbrough
75' Wissel Middlesbrough Wissel A. Mowatt voor M. Crooks Middlesbrough
75' Wissel Middlesbrough Wissel Muniz Rodrigo voor C. Akpom Middlesbrough
75' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Magennis voor W. Keane Wigan Athletic
82' Wissel Middlesbrough Wissel R. McGree voor I. Jones Middlesbrough
82' Wissel Middlesbrough Wissel A. Dijksteel voor H. Hackney Middlesbrough
84' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Kerr voor C. Lang Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Middlesbrough
Opstellingen Wigan Athletic - Middlesbrough
De opstellingen van Wigan Athletic en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.