Nabeschouwing Wigan Athletic - Preston North End (0-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Wigan Athletic het zaterdag 30 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Preston North End (0-0)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Wigan Athletic en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Evans in de 80e minuut, waardoor Preston North End met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Wigan Athletic en Preston North End gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Wigan Athletic, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Madley niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Wigan Athletic - Preston North End 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor M. Power Wigan Athletic
38' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Kerr voor J. Whatmough Wigan Athletic
42' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Browne Preston North End
46' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Hughes Preston North End
59' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Darikwa Wigan Athletic
66' Wissel Preston North End Wissel B. Woodburn voor B. Potts Preston North End
72' Wissel Preston North End Wissel A. Fernandez voor R. Brady Preston North End
72' Wissel Preston North End Wissel C. Evans voor T. Parrott Preston North End
76' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Woodburn Preston North End
78' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Humphrys voor J. Magennis Wigan Athletic
80' Rode kaart Preston North End Rode kaart voor C. Evans Preston North End
86' Wissel Preston North End Wissel R. Ledson voor D. Johnson Preston North End
90' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Pearce voor J. Bennett Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Preston North End
Opstellingen Wigan Athletic - Preston North End
De opstellingen van Wigan Athletic en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.