Nabeschouwing Blackburn Rovers - Bristol City (2-1) || Championship 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het dinsdag 12 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol City.

Via de Blackburn Rovers - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Bristol City (2-1)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Arnór Sigurdsson, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Scott Wharton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Bristol City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Mark Sykes. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Bristol City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor Blackburn Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackburn Rovers - Bristol City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Hayden Carter Blackburn Rovers
35' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Arnór Sigurdsson met assist van Sammie Szmodics Blackburn Rovers 1-0
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel Harry Leonard voor Niall Ennis Blackburn Rovers
51' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Jason Knight Bristol City
52' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Scott Wharton met assist van Adam Wharton Blackburn Rovers 2-0
58' Wissel Bristol City Wissel Harry Cornick voor Tommy Conway Bristol City
58' Wissel Bristol City Wissel Taylor Gardner-Hickman voor Joe Williams Bristol City
58' Wissel Bristol City Wissel Anis Mehmeti voor Sam Bell Bristol City
60' Doelpunt Bristol City Doelpunt Mark Sykes met assist van Jason Knight Bristol City 2-1
73' Wissel Blackburn Rovers Wissel Jake Garrett voor Andrew Moran Blackburn Rovers
73' Wissel Blackburn Rovers Wissel James Hill voor Adam Wharton Blackburn Rovers
79' Wissel Bristol City Wissel Andreas Weimann voor Jason Knight Bristol City
79' Wissel Bristol City Wissel Ephrahim Yeboah voor Mark Sykes Bristol City
84' Wissel Blackburn Rovers Wissel Lewis Travis voor Scott Wharton Blackburn Rovers
85' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Callum Brittain Blackburn Rovers
88' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Sammie Szmodics Blackburn Rovers
89' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Lewis Travis Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Bristol City
Opstellingen Blackburn Rovers - Bristol City
De opstellingen van Blackburn Rovers en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.