Nabeschouwing Blackburn Rovers - Coventry City (0-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 16:00 uur



In de Championship 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 27 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Coventry City (0-0)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor John Eustace in de 0e minuut, waardoor Blackburn Rovers met een man minder kwam te staan. In de 62e minuut moest Liam Kitching van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Anthony Backhouse een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Coventry City verder met een speler minder. Qua balbezit waren Blackburn Rovers en Coventry City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Blackburn Rovers, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Anthony Backhouse niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blackburn Rovers - Coventry City
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
30
6
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
115
85
Gevaarlijke aanvallen
78
33
Passes
421
437
Overtredingen
9
9
Buitenspel
1
0
Corners
10
2
Wissels
3
6
LIVE Blackburn Rovers - Coventry City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Rode kaart Blackburn Rovers Rode kaart voor John Eustace Blackburn Rovers
50' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Kasey Palmer Coventry City
62' Rode kaart Coventry City Rode kaart voor Liam Kitching Coventry City
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel Y. Ayari voor J. Rankin-Costello Blackburn Rovers
65' Wissel Coventry City Wissel Joel Latibeaudiere voor Kasey Palmer Coventry City
72' Wissel Coventry City Wissel Jamie Allen voor Josh Eccles Coventry City
72' Wissel Coventry City Wissel Matt Godden voor Ellis Simms Coventry City
73' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Chrisene voor Harry Pickering Blackburn Rovers
86' Wissel Coventry City Wissel Jake Bidwell voor Callum OHare Coventry City
86' Wissel Coventry City Wissel A. Dausch voor Haji Wright Coventry City
88' Wissel Blackburn Rovers Wissel Andrew Moran voor T. Dolan Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Coventry City
Opstellingen Blackburn Rovers - Coventry City
De opstellingen van Blackburn Rovers en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach John Eustace
Wissels Blackburn Rovers
# Speler Pos.
12 Leopold Wahlstedt K
14 Billy Koumetio V
45 Benjamin Chrisene V
44 Yasin Abbas Ayari M
21 John Buckley M
24 Andrew Moran M
30 Jake Garrett M
33 Semir Telalovic A
18 Dilan Kumar Markanday A
Formatie 4-4-1-1
Coach Mark Robins
Basiselftal Coventry City
# Speler Pos.
40 Bradley Collins K
3 Jay Dasilva V
15 Liam Kitching V
27 Milan van Ewijk V
4 Bobby Thomas V
6 Liam Kelly M
10 Callum O'Hare M
28 Josh Eccles M
11 Haji Wright M
45 Kasey Palmer A
9 Ellis Simms A
Wissels Coventry City
# Speler Pos.
48 K
13 Ben Wilson K
41 Dermi Lusala V
22 Joel Latibeaudiere V
21 Jake Bidwell V
54 Kai Andrews M
8 Jamie Allen M
59 A
24 Matt Godden A
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Coventry City

Blackburn Rovers en Coventry City treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Coventry City in de Championship vond plaats op 4 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Coventry City. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Coventry City favoriet. 2 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackburn Rovers 1
Winst Coventry City 2
Gelijkspel 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 19e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Blackburn Rovers - Coventry City Opstelling Blackburn Rovers Opstelling Coventry City Live Blackburn Rovers - Coventry City Live Blackburn Rovers - Coventry City kijken Blackburn Rovers - Coventry City kijken Live Blackburn Rovers - Coventry City stream Blackburn Rovers - Coventry City Fox Sports Nabeschouwing Blackburn Rovers - Coventry City Uitslag Blackburn Rovers - Coventry City Statistieken Blackburn Rovers - Coventry City Championship 2023/2024 Blackburn Rovers - Coventry City wedden Blackburn Rovers - Coventry City gokken Blackburn Rovers - Coventry City Unibet