Nabeschouwing Blackburn Rovers - Millwall (1-1) || Championship 2023/2024

Dinsdag 5 maart 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het dinsdag 5 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Millwall (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Michael Obafemi, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Blackburn Rovers kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Sammie Szmodics, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Blackburn Rovers - Millwall 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Japhet Tanganga Millwall
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel Ben Chrisene voor Callum Brittain Blackburn Rovers
46' Wissel Millwall Wissel Michael Obafemi voor Aidomo Emakhu Millwall
54' Doelpunt Millwall Doelpunt Michael Obafemi Millwall 0-1
61' Wissel Blackburn Rovers Wissel Arnór Sigurdsson voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
61' Wissel Blackburn Rovers Wissel Yasin Ayari voor Jake Garrett Blackburn Rovers
63' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sammie Szmodics met assist van Arnór Sigurdsson Blackburn Rovers 1-1
75' Wissel Millwall Wissel Joe Bryan voor Danny McNamara Millwall
75' Wissel Millwall Wissel Brooke Norton-Cuffy voor Ryan Longman Millwall
84' Wissel Blackburn Rovers Wissel Dilan Markanday voor Sam Gallagher Blackburn Rovers
90' Wissel Millwall Wissel Duncan Watmore voor Zian Flemming Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Millwall
Opstellingen Blackburn Rovers - Millwall
De opstellingen van Blackburn Rovers en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Millwall

Blackburn Rovers en Millwall treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Millwall in de Championship vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Blackburn Rovers favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 10
Winst Millwall 2
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 17e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 18e plaats.