Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday (1-3) || Championship 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het zondag 21 april 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday (1-3)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Josh Windass, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Blackburn Rovers kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sammie Szmodics, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette Marvin Johnson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten was het A. Pears die de bal in eigen doel werkte, waardoor Sheffield Wednesday op 1-3 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sheffield Wednesday.

LIVE Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Josh Windass met assist van Anthony Musaba Sheffield Wednesday 0-1
9' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sammie Szmodics met assist van Callum Brittain Blackburn Rovers 1-1
15' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bambo Diaby voor Michael Ihiekwe Sheffield Wednesday
56' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Dominic Iorfa voor Bambo Diaby Sheffield Wednesday
58' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Marvin Johnson met assist van Anthony Musaba Sheffield Wednesday 1-2
61' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Sammie Szmodics Blackburn Rovers
64' Eigen doelpunt Sheffield Wednesday Eigen doelpunt A. Pears Sheffield Wednesday 1-3
67' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Marvin Johnson Sheffield Wednesday
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor S. Tronstad Blackburn Rovers
69' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Liam Palmer Sheffield Wednesday
75' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Markanday voor S. Wharton Blackburn Rovers
77' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Hayden Carter Blackburn Rovers
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Djeidi Gassama voor Josh Windass Sheffield Wednesday
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Iké Ugbo Sheffield Wednesday
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Callum Paterson voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
85' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Chrisene voor T. Dolan Blackburn Rovers
85' Wissel Blackburn Rovers Wissel Y. Ayari voor J. Rankin-Costello Blackburn Rovers
85' Wissel Blackburn Rovers Wissel Andrew Moran voor Harry Pickering Blackburn Rovers
93' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Will Vaulks Sheffield Wednesday
92' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Dominic Hyam Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday
Opstellingen Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Blackburn Rovers en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.