Nabeschouwing Blackburn Rovers - Stoke City (3-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Stoke City (3-1)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 3-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Tyrhys Dolan, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sammie Szmodics op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Blackburn Rovers, waarmee Tyrhys Dolan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 39 minuten deed Niall Ennis iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Stoke City werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Stoke City echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. Stoke City kreeg een penalty toegewezen in de 49e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Daniel Johnson die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Stoke City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Tyrhys Dolan met assist van Callum Brittain Blackburn Rovers 1-0
19' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sammie Szmodics met assist van Ryan Hedges Blackburn Rovers 2-0
29' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Luke McNally Stoke City
37' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Tyrhys Dolan met assist van Sam Gallagher Blackburn Rovers 3-0
39' Doelpunt Stoke City Doelpunt Niall Ennis met assist van Joon-ho Bae Stoke City 3-1
49' Penalty gemist Stoke City Penalty gemist Daniel Johnson Daniel Johnson Stoke City
54' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Tchamadeu Stoke City
60' Wissel Stoke City Wissel Lewis Baker voor Lynden Gooch Stoke City
60' Wissel Stoke City Wissel Luke Cundle voor Million Manhoef Stoke City
60' Wissel Stoke City Wissel Ki-Jana Hoever voor Daniel Johnson Stoke City
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel Jake Garrett voor Joe Rankin-Costello Blackburn Rovers
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel Semir Telalović voor Sam Gallagher Blackburn Rovers
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel Connor ORiordan voor Ryan Hedges Blackburn Rovers
77' Wissel Stoke City Wissel Wesley Moraes voor Wouter Burger Stoke City
78' Wissel Stoke City Wissel Sead Hakšabanović voor Luke McNally Stoke City
86' Wissel Blackburn Rovers Wissel Andrew Moran voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
86' Wissel Blackburn Rovers Wissel Arnór Sigurdsson voor Sammie Szmodics Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Stoke City
Opstellingen Blackburn Rovers - Stoke City
De opstellingen van Blackburn Rovers en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.